Forside Søg/Find Nyheder Bruger-galleriet Debatforum Web Links
 
Navigation
Forside
Om siden
Kontakt
Søg/Find
Fælles-galleriet
Bruger-galleriet
Hjælp til bruger-galleriet
Debatforum
Web Links
Køb/Salg/Bytte
Anbefal siden
Find en dyrlæge
Spørgsmål/Svar
Bliv gratis medlem
Bliv gratis medlem og få fuldt udnytte af Hundedebat.dk
Sidste sete brugere
Robert 00:06:03
Anita 00:13:17
JeanetteH 00:15:23
Perlen88 01:31:52
Josse 02:13:37
Lille 7 02:28:57
Bonzo 02:36:45
Lene 02:58:50
sif 04:49:57
Charlotte H 17:14:15

Antal brugere: 107
Brugerafstemning
Hvilket køn er din hund ?

Hankøn

Hunkøn

Har begge køn

Har ikke hund

Du er nødt til at logge på for at stemme.
Reklame
Statistik og validering
Hundus Idiotus.
HistorierI opslagsbogen "Vestens sygdomme" fandt jeg en beskrivelse af den alment forekommende sygdom "hundeejer", latin: hundus idiotus, en sygdom med et langt forløb. Den kan ramme alle, uanset køn, alder eller tidligere status i samfundet. Tendenser tyder på, at den i visse tilfælde er arvelig. Langtidsstudier har vist, at helbredsprocenten er meget lav.

Første symptom er et, ofte skjult, ønske om hund. Mange gange med en diffus baggrund. Sygdommen slår for alvor ud, når patienten har købt hund. Da ses de ude uanset vejr; regn, hagl eller sne. Under den bedste sendetid på TV vandrer de omkring som zombier med deres hunde.

Et andet symptom, som er meget almindeligt, er at personen, der snakkes om, ses springende rundt i skoven med et tomt halsbånd i hånden samt en ansigtsfarve, der skifter fra højrød til en blåagtig nuance - vildt skrigende "kom heeer!" Erfaringer siger, at man ikke skal forsøge at få kontakt med den noget hysteriske hundeejer, da dette er totalt meningsløst i situationen, som beskrives her.
Ellers ses hundeejere ofte på gadehjørner eller lignende i nær samtale med andre hundeejere trods det, at de beviseligt aldrig har mødt hinanden før.

Til højtider køber patienten ofte kødben og hamburgere i plast (med indbygget piv) og pakker dem smukt ind i gavepapir for derefter at gemme dem til jul.
Da tages pakkerne frem under højtidelige former for at foræres til en, begribeligt nok, uforstående hund. Meget tid og mange anstrengelser lægges altså i gaverne til jul og til hundens fødsels- og evt. navnedag.

På et senere stadium ændres sygdomsbilledet til bl.a. at omfatte søvnvanskeligheder samt en mere letsindig indstilling til penge. Tidligt om morgenen, fortrinsvis lørdage og søndage, ses de pakke deres biler med madkurve med ekstra meget mad, rygsække, små sammenklappelige stole, hundetæpper, hunde, søvnige unger samt modvillige ægtefæller. Efter varierende timers bilkørsel tilbringes dagen f.eks.:

A: Siddende på de medbragte teltstole i flere timer intensivt opmærksomme på andre patienter, som springer rundt i en firkantet ring. Derefter springer de selv et par runder og får forskelligt farvede bånd, som de viser på forskellige måder enten i glæde, sorg, vrede eller skuffelse. Værdien af båndende er ca. 10-15 øre, og udgifterne til sådan en dag ligger mellem kr. 300 - 500.

B: Siddende på teltstole i flere timer intensivt opmærksomme på andre patienter. Som robotter går de på for eksempel en græsplæne og gør umotiverede stop eller små spring hele tiden stift stirrende fremefter. Derefter går de med egen hund frem og tilbage på ovennævnte græsplæne nøjagtigt i samme fodspor, som om de har gået der før. Til og med her er indtægter og udgifter meget ujævnt fordelt.

Behandling:
Når ovennævnte beskrivelse af symptomerne godkendes, findes der ingen tvivl om, at sygdommen har fået fæste, og behandling kan være resultatløst. For størst mulige chance for at helbrede en sådan person, som er ramt af hundeejer-sygdommen, bør samtaleterapi sættes ind allerede ved første symptom. Umyndiggørelse er ikke at anbefale trods, det har været almindeligt frem til vore dage.

Videnskabelige undersøgelser har vist, at hundeejeren yderst sjældent udgør nogen fare for samfundet, og at patienten ikke selv oplever sin sygdom som noget særligt.
Da de jo som regel er ganske glade og fornøjede, kan man med god samvittighed lade dem røre ved én og se dem som et synligt indslag i vort samfund.


( Hi hi hi... Det er kommet Hundedebat.dk's skribent for ører, at de fleste "patienter" bærer deres sygdom med stolthed og oprejst pande - HELDIGVIS! )

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registeret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Log ind
Brugernavn

KodeordIkke tilmeldt endnu ?
Tilmeld gratis her !

Glemt kodeord ?
Klik her !
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Lille 7  
18-01-2008 12:01
blink2 Rigtig god weekend til jer alle fra mig!

Lille 7  
18-01-2008 11:57
music @Robert: Det lyder jo godt.

Robert  
18-01-2008 01:32
smiley008 Så har vi fået en "venne-liste". Kig evt. nærmere i debatten.

Lene  
17-01-2008 20:06
thumbs upSuper idé

Robert  
17-01-2008 17:21
smiley002 Af med hatten, og deltag i debatten!! Tag et kig nærmere på debatten: "Venneliste på Hundedebat?". Vi har brug for din mening.

Vis flere replikker
Annonce